Gönderen:huseyin Tarih: 25/12/2020 04:14
HELAL VE TAYYİB ÜRÜNLERİN AVRUPAYA İHRACATINDA GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR:
GİMDES helal sertifikalı ürünlerin, Avrupa’da yaşayan Müslümanlara ulaşabilmesi için Avrupa’daki GİMDES gönüllülerinin oluşturduğu HALAL WELD GMBH şirketi müteşebbis ekibi, GİMDES helal sertifikalı ürünleri, ilk etapta Almanya, Hollanda, Belçika ülkelerinde bulunan 500 marketle, Helal ve Tayyip ürün arayışında bulunan Avrupa’daki Müslümanlara ulaştırmak maksadı ile bir çalışma başlatmıştır. BAKLİYAT ( pirinç,bulgur,fasulye v.s), SIVI YAĞ-ZEYTİN YAĞI, UN, MAKARNA, KAHVALTILIK(bal, pekmez,helva, reçel, zeytin v.s), ÇİKOLATA ÇEŞİTLERİ, BAHARAT, AROMATİK YAĞLAR, ÇAY-BİTKİ ÇAYLARI,TEMİZLİK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ için yapılacak görüşmeler neticesinde Avrupa’da faaliyet gösteren 500 market ve Showroom ’lara ulaştırmayı hedeflemektedirler.
Dün sabah ve öğleden sonra iki grupla ayrı ayrı görüşmeler müspet ön mutabakatla tamamlanmış bulunmaktadır. Katılım gösteren Firmalarımız: SUNUM GIDA, YEŞİL MERSİN BAKLİYAT, SAYGIN GIDA, İSAR GIDA(NURÇAY), SABİRE KOZMETİK, EMSAY GIDA(YEŞİL MARKA), TATŞEN PAZARLAMA, RAST GRUP(HURMATAT), KOPUZ ZEYTİNCİLİK(ŞEMS ZEYTİN), LAÇİN TATLILARI ATİYE LAÇİN, ÖĞÜT ORGANİK TARIM ÜRÜNLERİ, GÜLMARKA, GÜNEYCE PAZARLAMA(AGARTA KOZMETİK), UĞURLUOĞLU BİTKİSEL AROMATİK YAĞLAR
Bu görüşmeler, farklı firmalarımızla, bugün de devam etmektedir. Cenabı Haktan bu hayırlı çalışmamızın başta Avrupa’daki Müslüman kardeşlerimiz olmak üzere tüm İslam alemine hayırlar getirmesini niyaz ederiz.
|
|
| |
 |
Haber Puanlama |
 |
|
Ortalama Puan: 5 Toplam Oy: 4

|
|
|
 |
|