 |
Site İstastiği |
 |
|
şu ana kadar 67107273 sayfa izlenimi aldık. Başlangıç: 01/02/2003
|
|
|
 |
| |
Gönderen:huseyin Tarih: 04/06/2014 02:27
3.HELAL LOKMA AİLEDE BAŞLAR EĞİTİM PROGRAMI 4.HAFTALIK EĞİTİMİ TAMAMLANDI…
’’Hepiniz, bir sürünün çobanı gibisiniz Çoban sürüsünü koruduğu gibi, siz de evinizde ve emriniz altında olanları Cehennemden korumalısınız! Onlara müslümanlığı öğretmezseniz, mesul olursunuz.’’ [Müslim]
Cenabı Hak insanı bir erkekle bir kadından en güzel şekilde yaratmış ve onu yeryüzünde kendi halifesi olarak vazifelendirmiştir. Erkekle kadın, gerek bu mukaddes vazifenin sorumluluklarını yerine getirmede, gerekse dünyevi ihtiyaçlarını karşılamada birbirine muhtaçtır. Rabbimizin istediği ve razı olduğu bir hayatı yaşayabilmek için aile müessesinin kurulması en tabi bir ihtiyaçtır.
Son hafta Yüksek kimyager,Teknik Bilim Kurulu üyesi Murat SAYIN eğitim çalışmalarını yaptıktan sonra GİMDES Başkanı BÜYÜKÖZER,”Ey insanlar! Yeryüzündeki helâl ve temiz şeylerden yiyin. Ve şeytanın adımlarına tâbî olmayın (izinden gitmeyin). Muhakkak ki o, sizin için apaçık bir düşmandır. Bakara suresi.Ayet168 Ayeti emrince insanların Helal ve Tayyib bir yaşam sistemi içinde olması hem dünya ve hem ahiret hayatı için imani bir meseledir vurgusunu yaptıktan sonra, kursa katılanlara Katılım Belgelerini ve Mihri, Faber Kimya, Güvenasa,Tatlıses, Afia, Nurçay ve Aluçdağı firmalarının helal logolu ürünlerinden oluşan Hediye sepetlerini takdim etti.
|
|
| |
 |
Haber Puanlama |
 |
|
Ortalama Puan: 5 Toplam Oy: 7

|
|
|
 |
|
|