 |
Son Çıkan Kitaplarımız |
 |
|
|
 |
 |
Site İstastiği |
 |
|
şu ana kadar 66907549 sayfa izlenimi aldık. Başlangıç: 01/02/2003
|
|
|
 |
| |
Gönderen:huseyin Tarih: 12/05/2025 04:34
ÇOCUKLARA HELAL GIDA BİLİNCİ NASIL KAZANDIRILMALI? SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
GİMDES Hanımlar İstanbul Gönüllü İl Temsilciliği olarak ÇOCUKLARA HELAL GIDA BİLİNCİ NASIL KAZANDIRILMALI? Adlı eğitimimizi 10 Mayıs 2025 cumartesi günü GİMDES'te gerçekleştirdik.
Programda helal ve tayyib beslenme hususuna ailecek dikkat etmeye çalışmanın önemine değinildi. Çünkü biliyoruz ki yediğimiz neyse biz de oyuz. Minik kalplerimiz, yavrularımız bu konuyu nasıl öğrenebilir, nasıl uygulayabilir, yaş gruplarına göre helal beslenme alışkanlığı nasıl kazandırılabilir gibi soruların cevaplarını öğrendik.
Helal yaşamı aile hayatımıza nasıl yerleştirebiliriz, yaş gruplarına göre çocuklara helal gıda nasıl anlatılmalı, bu bilinç nasıl kazandırılmalı, onların psikolojisine uygun davranış dili nasıl olmalı? başlıklarından detaylıca bahsedildi. Klinik Psikolog Zümrüt Genç Hanımefendinin anlatımıyla 30 kadar hanım bu konuda bilgilendi. Seminer sonunda soru-cevap bölümü yapılarak program tamamlandı.
|
|
| |
 |
Haber Puanlama |
 |
|
Ortalama Puan: 5 Toplam Oy: 3

|
|
|
 |
|

|