 |
Son Çıkan Kitaplarımız |
 |
|
|
 |
 |
Site İstastiği |
 |
|
şu ana kadar 67149249 sayfa izlenimi aldık. Başlangıç: 01/02/2003
|
|
|
 |
| |
Gönderen:huseyin Tarih: 04/03/2015 20:43
GİMDES YAYINLARİ CNR KİTAP FUARİN'DA
27 Şubat tarihinde başlayan kitap fuarına GİMDES 'de katıldı. GİMDES 27 Şubat- 08 Mart tarihleri arasında CNR Kitap Fuar'ında 7- C23 nolu standda okurlarına hizmet vermektedir.
Fuar merkezinde GİMDES Yayınları ilkoğretim ve lise öğrencileri tarafından ilğiyle takip edilmektedir . Fuar süresince Dr.Hüseyin Kami BÜYÜKÖZER in kaleme aldîğî Yeniden Gıda Raporu , Helal Lokma ,Yeni Dünya Düzeni ve Helal Lokma , Halallen Tayyiben kitapları ve Uluslararası Helal Gıda Konferansları , Helal ve Haram Hakkında Temel Bilgiler kitap yayınlarımız indirimli olarak satılmaktadır.
Fuar Merkezinde 07 Mart Cumartesi günü saat 15.00 ile 16.00 arasında Fuaye alanında 1 nolu salonda Dr. Hüseyin Kami BÜYÜKÖZER "Helal Lokma ve Gençlik " konulu söyleşi gerçekleştirerek kitaplarını imzalayacaktir.
08 Mart Pazar gününe kadar GİMDES fuar merkezinde 7 c23 nolu standdda olacaktir.
|
|
| |
 |
Haber Puanlama |
 |
|
Ortalama Puan: 5 Toplam Oy: 5

|
|
|
 |
|

|