 |
Sitede Olanlar |
 |
|
şu an sitede, 42 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor. ifrenizi unuttuysanz ltfen tklaynz. Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
|
|
|
 |
 |
Site İstastiği |
 |
|
şu ana kadar 69282624 sayfa izlenimi aldık. Başlangıç: 01/02/2003
|
|
|
 |
| |
Gönderen:huseyin Tarih: 20/08/2026 01:07
HALAL DUNYA MARKETLERİ SULTANBEYLİ ŞUBESİNE ZİYARET
M.Zeki AYGUR
Türkiye genelinde hizmet veren Halal Dünya Marketleri'nin (HDM) şube ziyaretleri ve denetimleri hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda bu hafta, GİMDES Başkanı Dr. Hüseyin Kâmi Büyüközer, Denetimlerden sorumlu M. Zeki Aygur ve HDM sorumlusu Abdullah Selam katılımıyla İstanbul Sultanbeyli şubesine bir ziyaret gerçekleştirildi. Heyeti şubede, şube sorumlusu Hüseyin Yılmaz Beyefendi'nin kızları karşıladı.
Yenilenen Sertifika, Kitaplar Eşliğinde Teslim Edildi
Ziyaretin en anlamlı bölümünde, Sultanbeyli şubesinin yenilenen helal sertifikası şube yetkililerine takdim edildi. Sertifika, GİMDES Yayınları'ndan çıkan kitaplar eşliğinde teslim edilerek hem helal standardının belgesi hem de helal bilincini besleyen eserler aynı anda şubeye ulaştırıldı.
Bilindiği üzere Halal Dünya Marketleri, standartları gereği raflarında yalnızca GİMDES sertifikalı ürünleri bulundurmakla yükümlüdür. Sertifikanın yenilenmesi, şubenin bu yükümlülüğü sürdürdüğünün de tescilidir.
Müşterilerle Hasbihal: "Marketimizden Memnun musunuz?"
Ziyaret yalnızca şube yönetimiyle sınırlı kalmadı. Dr. Büyüközer, market içinde alışveriş yapan müşterilerle bizzat ilgilenerek, marketten memnun olup olmadıklarını, beklentilerinin karşılanıp karşılanmadığını doğrudan kendilerinden dinledi. Tüketicinin sesini sahada, aracısız duymayı önemseyen bu yaklaşım, ziyaretin en dikkat çekici yönü oldu.
"Sosyal Medyadaki Bilgi Kirliliğine Aldanmayın"
Hasbihal esnasında bazı müşteriler, sosyal medyada dolaşan asılsız ve çelişkili paylaşımlar sebebiyle helal sertifikalı ürünler konusunda şüpheye düştüklerini ifade etti.
Bu tespit üzerine tüketicilere seslenen Dr. Büyüközer, sosyal medyadaki bilgi kirliliğinin tüketicinin zihnini bulandırdığına dikkat çekerek, müşterilerin GİMDES'e tam olarak güvenmeleri gerektiğini vurguladı. Dr. Büyüközer, GİMDES'in bir ürüne sertifika vermişse o ürünün muhakkak sıkı denetimlerden geçtiğinin altını çizdi.
GİMDES'in sertifikalandırma süreci; belge incelemesi, üretim tesisinde saha denetimi, hammadde ve yardımcı maddelerin tek tek değerlendirilmesi ve sertifika süresi boyunca devam eden gözetim faaliyetlerinden oluşmaktadır. Sertifika verilmesi bir sürecin sonu değil, kesintisiz bir takibin başlangıcıdır.
Şube Yönetimine ve Çalışanlara Teşekkür Edildi
Ziyaret, şube sorumlusu Hüseyin Yılmaz nezdinde tüm çalışanlara GİMDES standartlarına gösterdikleri gayret ve hassasiyet için teşekkür edilerek, hayırlı ve bereketli kazanç dilekleriyle tamamlandı.
Şube Adres Bilgileri
Helal gıda hassasiyetiyle alışveriş yapmak isteyen kıymetli tüketicilerimiz, Sultanbeyli şubemizi aşağıdaki adresten ziyaret edebilirler:
İSTANBUL SULTANBEYLİ ŞUBESİ
● Adres: Mehmet Akif Ersoy Mah., Gün Cad. No: 26/A, Sultanbeyli-İstanbul / Türkiye
● Sorumlusu: HÜSEYİN YILMAZ
● Telefon: (534) 354-1823

|
|
| |
 |
Haber Puanlama |
 |
|
Ortalama Puan: 4.7 Toplam Oy: 0

|
|
|
 |
|
|